„Да бъда актриса е сбъднатата ми детска мечта. Когато се впуснеш в тази професия, трябва да си готов на много неща - да избираш приоритетите си, а животът ти да върви по график. Истината е, че конуренцията е изключителна и за да практикуваш това, което обичаш, трябва да си по-добър от останалите“, така Деси Бакърджиева определи едно то призванията си в разговор с Мон Дьо в "Събуди се" .

Актрисата от хитовия български медицински сериал допълни, че един от професионалистите, с които мечтае да работи отново, е Люк Бесон. В откровен диалог Деси призна, че е била жертва на насилие и призова всички потърпевши да правят трудната, но необходимата крачка към по-добро бъдеще.

Тази седмица болницата на „Откраднат живот: Критична точка“ ще бъде превзета от конспирации и недоразумения. Театърът на доцент Мазов и д-р Хинова няма да продължи дълго, а Ваня ще стигне до ексцесии е поведението си. Фотев ще получи неочаквана провокация, която ще отправи публични въпроси за отделението. През това време Ина ще бъде обзета от противоречиви емоции към Борис и отношението му към нея. Калин Генадиев ще се завърне в отделението, изправяйки се пред едно от най-големите предизвикателства – да практикува професията на хирург със затруднено движение.

Как ще се справи Калин в позната среда и ще се почувства ли отново комфортно? Ще бъдат ли откровени един с друг Ина и Борис? – ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“.