Една от актрисите с най-дългите крака у нас е категорична, че всяка жена трябва много да се уважава. Що се отнася до човека до нея, изискванията й са сходни.

"Една жена трябва да се уважава", категорична е Деси Бакърджиева.

Според нея е много важно да не позволява на любимия човек да я мачка и потиска. Само така може да се чувства щастлива и обичана. По отношение на мъжа до нея има специални изисквания. В момента има човек, с когото споделя интимните си емоции, но все още не знае дали именно той е идеалният.

"При всички положения е важно човекът до мен да бъде уважителен, да харесва това, което правя и да стимулира моите амбиции, независимо материално или не", разказа хубавицата в тв интервю.

Ако трябва да говорим за слабости относно физиката, актрисата не коментира подробности. За сметка на това пък е категорична, че при всеки мъж предпочитанията към дадена част от женското тяло е строго индивидуално. Тя самата може да се похвали с крака, дълги 110 см, което определено привлича вниманието на представителите на силния пол.

"Налага ми се да знам колко са дълги поради спецификата на работата, която извършвам", оправда се Деси, цитира blife.bg.