Деси Добрева се присъедини към Ники Илиев, Иво Сиромахов и Дарина Павлова в журито на "България търси талант" след напускането на журналистката Илиана Беновска.

Изпълнителката гостува в студиото на bTV, където коментира поредното предизвикателство, пред което се изправя.

"Конкурсите, на които съм присъствала като жури, са били певчески. Докато този е с най-разнообразни таланти, от най-различни сфери – ще ми бъде много интересно."

Деси се включи и в концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, билетите за който бяха разпродадени за броени часове. 34-годишната певица сподели, че би желала отново да работи с шоумена.

"Няма много голяма промяна от това, което беше преди години. Чувството е приятелско. Познавам почти всички колеги. Успяхме да запазим топли отношения. Ако Слави има желание да направим нещо заедно, защо не? Мисля, че дуетите, които направихме, бяха много хубави. Бих се радвала да възстановим тази обич към фолклора.

Издавам нови песни непрекъснато, но не ги издавам по начина, по който много колеги го правят – с пиар акции, клипове. Някак си страня от този шум. Не съм по медийните изяви. Но всяка година записвам по минимум двадесет песни. Всичко е в интернет. Може би съм събрала песни за пет албума."