Бившият съпруг на Деси Добрева отказва да се грижи за детето си, научи "България Днес".

Изпълнителката отглежда съвсем сама дъщеря си от три години насам, след като някогашният й мъж Мартин напълно е забравил за нея и малката Алина.

Ексвокалистката на Слави Трифонов се е примирила със съдбата си и е влязла в ролята на майка героиня. Дълго време след развода Деси е била отчаяна за бъдещето си.

Пред свои познати Добрева е признавала, че се чувства предадена и не вижда как ще се справи сама с отглеждането на детето си.



Бившият съпруг на певицата я е зарязал малко след раждането и се е освободил от всякакви грижи за наследницата си, твърдят запознати.

След тежката депресия Деси е успяла да си стъпи на краката и в момента 3-годишната й дъщеря е единственото й упование в живота.

Въпреки това Добрева още страда за несподелената любов. Блондинката цял живот е мечтала за здраво семейство, което така и не е успяла да получи до този момент.

"Не можеш да накараш някого да те обича" - винаги е твърдяла изпълнителката.



Добрева все още категорично отрича тези слухове и не желае да признава дали има нови обожатели в живота си.

Според нейни близки е време певицата да преживее загубата на бившия си съпруг и да се огледа за нова сериозна половинка, докато годините не са се отразили на визията й.