Сагата с майчинските на Деси Добрева е приключила.

"Не се занимавам вече с това. Гледам си детето с желание", заяви певицата в предаването "Комисията Павлов" на ТВ7. "Винаги пея боса. Нещо ми става на втората-третата песен и се събувам", сподели тя някои от странните си сценични преживявания, пише Блиц.

Тя коментира и актуалната тема с европарите за попфолка. Според няма нищо лошо в това, че Митко Пайнера е спечелил такива пари. Тя, обаче, много би искала такива пари да спечели Консерваторията, например. И ако не по същия проект, който очевидно е за фирми от частния сектор, то по някакъв друг начин.

Според певицата, коментарите на Азис по темата са недопустими. Припомняме, във Фейсбук фолкпевецът изригна срещу театралната гилдия и прати Теди Москов да се изкъпе. Поводът за злобния пост бяха тъкмо парите на Митко Пайнера.

Въпреки това Деси си остава на позицията, че "Който пее зло не мисли". Иначе не познава лично Азис.

"В България има някакъв бизнес, но дали е шоу… Ако си подадат двете неща ръка, би се получило нещо много добро", смята певицата.

По време на престоя си в Щатите тя работила различни неща. 1 година се трудила за компания за недвижими имоти в Ню Йорк. Това ѝ помогнало да си подобри английския и да завърже много контакти с музикалните среди. Тъкмо тогава ѝ се случило голямото щастие да пее в нашумелия джаз клуб "The blue note".

В момента Деси работи по няколко проекта. В повечето тя само участва. Такъв е съвместният проект на джаз музиканти с ромски оркестър. Албумът ще носи знаковото име "Тадж Махала".

Друга компилация, в която Деси ще участва, е съвместна между БНР и Гвардейския оркестър. Изцяло самостоятелен неин албум ще излезе през пролетта. Той ще съдържа само емблематични български песни - народни и естрадни, обработени изцяло за изпълненията на Деси, пише още Блиц.