Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова разкри, че най-скъпият подарък, който е получила, е гривна от манастир. "Не е скъпа като пари, но е много сантиментална, беше ми подарък от семейството".

Това признание тя направи в предаването "ОколоСВЕТСКО" на Bulgaria ON AIR, където днес се проведе дискусия, посветена коледните подаръци. Празникът чука на вратата и всички са в трескава подготовка за празника, голяма част от хората се отдават на пазаруването и избора на подаръци. Според статистиката всеки пети българин остава без пари след празниците.

"Аз не обичам да правя много подаръци, но по Коледа купувам за по-близките. Смятам, че трябва да бъде от сърце. Предпочитам да взема нещо, от което има нужда дадения човек", споделя изкусителката.



Тя не крие, че не държи подаръците, които получава, да са скъпи. "Практична съм, казвам, когато имам нужда от нещо. Не съм фен на сувенирите обаче", споделя Димитрова.

Понякога дори влизала в кухнята и прави коледни сладки. "Моето семейство не живее в България и по-рядко се занимавам с готвене", призна си Деси.

Деси била от хората, които в последния момент отделят време за пазаруване на подаръци. "Не мога да пазарувам по-рано, защото няма да имам търпение да го подаря. Предпочитам да видя веднага емоцията в очите на човека, когото съм зарадвала", допълва Димитрова.