Деси реши да поздрави последователите си в социалните мрежи с Великден и сътвори гаф, на който и първокласниците ще се смеят. В претенциозното послание миската призовава да „носим ЧОВЕШТИНАТА в себе си“, а ние я молим да се запише на уроци по българска граматика.

Че е „куха лейка“, Деси показа в първата си медийна изява по телевизията, когато гордо заяви, че работата й е да снима фотосесии, с което си спечели прозвището Деси Фотосесията.

Миската, която освен неграмотна, не е и първа красавица, скоро заяви, че ще си маха силикона, за да заприличала на нормалните момичета. Похвални амбиции, но и до днес това не се е случило. А и каква логика има да го прави, се питат последователите й.

„Момичето е намерило кой да инвестира в силиконовите й екстри, за да си качи цената за фотосесиите, сега едва ли ще се лиши от тях“, коментират форумци.

Самата „красавица“ споделя, че всекидневно получава оферти за секс достигащи до 20 бона. Но тя винаги отказвала. Ти да видиш!

В същото време, в явно платен пиар текст „умницата“ се хвали с луксозна почивка в Гърция, осигурена й от богат спонсор.

Хубаво е Деси наистина да поработи над езиковата си култура. Още в древността, нейните колежки, които са заработвали със снимане на фотосесии, са били доста образовани, като това е било едно от изискванията да се захваната с този занаят.