Фолк звездата Деси Слава заживя със сегашната си любов, боксьора Благой Найденов.

С новината се похвалила самата изпълнителка пред свои приятелки, но на този етап не искала да афишира това публично. Двамата започнаха да спят заедно още през октомври миналата година. В началото музикалната звезда криеше връзката си с талантливия спортист. Причината е, че разликата между тях е цели 17 години и мнозина не одобряват това. Миналия месец Деси Слава отпразнува своя 38-и рожден ден, като плътно до нея на празненството беше и 19-годишният Благой, който ще чества юбилея си през юли.



Тя отдавна си пада по млади агънца спортисти. Преди това тя имаше връзки с футболиста Галин Иванов и ММА боеца Светлозар Савов-Зарко. С тях обаче нещата така и не се получиха. Младият боксьор е хлътнал здраво по кака си и дори е склонил да заживеят под общ покрив. Фолкаджийката има собствен луксозен апартамент в столичния квартал "Лозенец", където е приютила Найденов. В същото време разполага и с имот в Пловдив, където двамата често отскачат, пише България Днес. Деси се грижи и за 14-годишния си син Майки. Тя и детето й си подариха неколкодневна почивка до Дубай само преди дни. Олимпийският шампион по бокс за младежи от 2014 година реши да си остане в София и вилня в нощните клубове по ергенски.

Деси Слава е започнала да натиска Благой за дете въпреки крехката възраст на спортиста. Певицата усеща, че годинките се трупат и иска спешно да роди братче или сестриче на Майки. "Не крия, че искам да имам второ дете!", призна самата тя по време на връзката си със Зарко. В крайна сметка ММА боецът я заряза и Десито качи рязко доста килограми от мъка. Сега се говори, че изпълнителката вае форми с хранителния режим на любимия си Благой.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук