"Сърце, душа и глас в едно". С тези думи, Емилия Стоянова се обърна към Деси Слава и й връчи награда за Цялостно творчество.

“Близо 20 години Деси Слава е вдъхновение, както за публиката, така и за нейните колеги”, добави музикалната журналистка, с което изказа своята висока оценка и уважение към певицата.

Деси Слава от своя страна бе изключително развълнувана от този приз и благодари на всички, които са до нея през тези 20 години, защото именно те са нейният стимул да продължава напред.



“Заредена съм със сили, енергия, а почитателите, които ме подкрепят ми дават сила да творя, да бъда себе си и да правя всичко, което Деси Слава е правила през годините”, сподели пък звездата на червения килим.

Тя разкри, че има идея за самостоятелен концерт, но на тази етап детайлите все още се изпипват и е рано да се говори за него. Тази година Деси Слава получи 6 номинации за Годишните музикални награди, а за нейна радост, очакваната награда за дуетна песен, зрителите присъдиха за “В твоите очи” – дуетът й с Галена.

Източник и сн.: Planeta.tv