Певицата Деси Слава разкрива какво ще е бъдещето й с ММА боеца Светлозар Савов в ексклузивно интервю пред списание LOVE style.

„Поддържаме контакт, чуваме се по телефона. Още се обичаме, но наистина още не сме решили да се съберем, защото има други неща, които са важни. Ние трябва да гледаме в една посока, а сме доста различни като хора. Това, което си казахме и двамата след „Биг Брадър ол старс” е, че ако сме отново заедно, ще бъде завинаги. Ако не е – няма да се събираме изобщо, защото както аз, така и той нямаме сили да преживеем още една такава раздяла. Заживеем ли заедно, съм готова да му родя дете”, споделя певицата.

Тя е категорична, че Зарко не е готов да се премести в София, а тя в момента обмисля дали да не отиде при него в Русе.

*Сн. Нова ТВ

„Ако ние не се съберем, искам да изпия едно хапче и да го забравя завинаги”, доверява Деси Слава.

Тя признава, че отношенията с мъжа, с когото се срещала преди „Биг Брадър”, са приключили от само себе си след излизането й от Къщата, но не иска да разкрива неговата самоличност. Отрича обаче това да е Бирмата, както и годеника на Джена от „Канарите”.

Фики, с когото също я спрягат, пък е виждала само три пъти през живота си.

Изпълнителката е изключително близка с Галена и тя е записана в телефона й като Галка систър.

„Ако някой ми беше казал преди пет години, че ще стана добра приятелка с нея, нямаше да го повярвам”, казва още фолк дивата.

Заглавна сн. Love Style