Деси Слава винаги е била любим изпълнител на публиката, а след завръщането си в музикална компания “Пайнер” в края на 2014 година, тя продължава своя възходящ път в професионален план.

Певицата е щастлива, удовлетворена и заредена с много хъс и идеи за нови хитови проекти.

“Аз се чувствам добре, в мир със себе си и в личния си живот, и в професионалния. Наясно съм какво правя, накъде отивам. В професионален план имам идеи и стратегии, а в личен... човек никога не знае какво ще стане, всичко е Божа работа. Но се чувствам добре, чувствам се щастлива с човека до себе си. Чувствам се обичана, а когато човек има спокойствие, той е в мир със себе си и може да твори. Разбира се, в професионален план искам да направя още неща, имам нужда от хитове, действам по въпроса, пък ще видим какво ще стане. Имам амбиции да се изкачвам нагоре, искам да се докажа отново, след като 12 години съм липсвала в най-голямата музикална компания в България. В мен сега има хъс да работя”, споделя Деси Слава в интервю с журналистката Мина Узаничева.

Певицата откровено говори и за плановете си за второ дете, като не крие, че едно дете е много голям двигател, поне за нея. Тя е убедена, че човек не се предава, когато има отговорност към една малка душичка.

“Когато има дете, човек се бори с друг хъс. Но в момента и двамата с Благой сме с други приоритети, не да имаме дете. При любов като нашата, ако нещата се развиват добре и Господ реши, ще говорим и за бебе, но не сега”, споделя още Деси Слава.