Любовните взаимоотношения на най-атрактивните дами от българския шоубизнес винаги са били сред най-обсъжданите теми в родното медийно пространство. Това припомня в. Труд в свой материал, посветен на популярните двойки, в които дамите имат възрастова преднина пред своите избраници.

“Поп фолк изпълнителките Деси Слава, Джена и Мария намериха истинската любов именно в личности с по-малък житейски опит от тях. Откакто трите дами са с избраниците си, те тотално промениха своето излъчване. Гласовитите певици са по-щастливи от всякога и това си личи в музикалните им проекти, посветени изцяло на любимите мъже. Освен в творчески план връзката с по-младо гадже се отразява изключително позитивно и на самите тях. Ако преди са се интересували от мнението на злите езици, сега за тях безбройните спекулации около интимния им живот вече нямат никакво значение”, пише на страниците си популярният всекидневник.



Определено тези думи важат и за Роксана, която това лято откри истинската любов в по-млад мъж. Не я притеснява факта, че той е с пет години по-малък, защото той я кара да мечтае и да се чувства обичана всеки ден. Двамата вярват, че ще живеят в приказка безкрай, защото са родени един за друг.

Щастието е изписано и на лицето на Деси Слава, която се носи на крилете на любовта. Причината е 20-годишният световен шампион по бокс за юноши – Благой Найденов, който изпълнителката официално представи в последните си два проекта – “В друг живот” и “Отново се родих”.

Подготвяйки се за юбилейния концерт на орк. “Канарите” в Стара Загора, Джена откри мъжа на живота си - Атанас Стоев-младши. Двамата изпълнители са убедени, че са намерили в другия своята липсваща половинка и съвсем скоро минаха под венчило. На официалната церемония, на която присъстваха много популярни родни знаменитости, Джена и Наско споделиха, че нищо не може да застане между тях и разликата във възрастта никога не би могла да представлява пречка за любовта им.

Мария и съпругът й Християн Гущеров също не крият, че имат разлика във възрастта, напротив – доказаха, че истинската любов не познава граници. Те не спират да й се наслаждават и да показват, че са по-влюбени от всякога.

Източник и сн.: Planeta.tv