Синът на фолклегендата Деси Слава избра да заживее далеч от майка си. 21-годишният симпатяга се изнесе с гаджето си. Анджи успя да замае пловдивския мачо преди няколко месеца и двамата цяло лято споделят снимки от екзотичните си почивки и разкриват отношенията си. Според запознати младите влюбени са предприели по-сериозна крачка, като са се преместили да живеят заедно, къде и в чие жилище обаче не става ясно. Това издава и снимка на брюнетката в мрежата, от която се вижда, че двамата са си у дома и се радват на малкото си кученце.

И докато при Майки всичко изглежда наред, майка му все по-често става обект на присмех заради опитите си със фотошоп. Певицата така и не успя да си върне килограмите след второто раждане, а феновете вече не я разпознават на участията. А причината-тя така обработва снимките си, че между тях и визията й на живо няма нищо общо. Певицата сложи в малкия си джоб Тита и Андреа и бе разконспирирана при участието си в „Забраненото шоу на Димитър Рачков”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@desislavaofficial)

Там певицата бе с обемен гащеризон с ресни, който се пробваше да прикрие извивките на тялото й. В инстаграм обаче тя е слаба като вейка, а краката й нямат нито следа целулит.