Фолк певицата Деси Слава крие кървава свада, разиграла се в края на миналата година, и то на първия рожден ден на сина й Борис. До момента случката се пазеше в дълбока тайна по молба на една от замесените ВИП-дами присъствали на купона, но HotNews се сдоби с разказите на свидетели на видяното. Припомняме ви, че на тържеството на детето на Деси бяха поканени десетки гости, сред които и много нейни колеги, но от щастливо събитие в крайна сметка то преминало в ужасно грозен скандал.

В него главно действащо лице се оказал мъжът на адашката й Десислава Стоева, известна повече като Джина Стоева. Любимият й, който според твърдения на бившата лекоатлетка - не иска да бъде намесван в публичните й изяви, този път станал център на внимание на купона, но уви в неособено добра светлина.

Заради изцепките на някои гости малкия Борис нямал типичното детско парти.

Гости на детското парти още разказват с адско възмущение грозното поведение на "анонимния любим" на Джина, който всъщност се казва Григор. Най-напред той се напил като кирка, а след това започнал да се заяжда наред с присъстващите. "Почна да се обяснява на всяка фолк певица, да им говори, че и на тях ще им направи дете като на Джина. Галена дори си тръгна по-рано от събитието, защото й стана неприятно", разказват очевидци. На прицел се оказал и фолк певеца Джордан, който бил в компанията на Емануела. Стоевия господин започнал да обижда изпълнителя, като сред нападките наблягал на определения като "Педераст мръсен". Джордан предпочел да не влиза в излишни разправии, но в един момент чашата преляла и той предпочел да си тръгне от партито, последвала го и Емануела.

В края на февруари Ивая на Джина навърши 2 годинки. 

Преди да прекрачат изхода на заведението обаче били настигнати от кавгаджията, който се прицелил с кристална чаша в ръка, право в лицето на Джордан. "Чухме как нещо издрънча силно и в този момент видяхме окървавеното лице на Джордан. След това мъжът на Джина побягна, а тя вместо да провери дали всичко е наред с колегата й, напусна заведението и хвана първото такси, което минаваше. Свидетел на сцената стана и тяхното момиченце, което видимо беше изплашено много от случилото се", разказват очевидци. Всъщност докато бяга в другата част на заведението, Григор бил настигнат от по-големия син на Деси Слава - Майки и новия мъж на певицата Благой. Те се опитали да хванат побойника, който обаче ги "посрещнал" със спрей за самозащита и ги напръскал в очите.

През цялата вечер възлюбеният на Стоева се изявявал като пълен простак и нарушавал комфорта на всички гости. "Видимо алкохола му е голям проблем и недоумяваме, че Джина го е довела на партито, познавайки лошото му пиянство", коментират още източници на HotNews, присъствали на празненството. Младото гадже на певицата направил грозно впечатление и с опитите си да открадне от бутилките алкохол поръчани за купона. "На два пъти се опита да отмъкне шише уиски. Първият път брата на Благой (б.а. бащата на Борил на Деси Слава) лично му я взе от ръцете, а следващия път се намесиха и хора от персонала на заведението", разкриват още източниците ни.

В медийното пространство Джина Стоева твърдо отказва да назове името на таткото на първородната й дъщеря. От казаното от нея по интервюта се знае, че той се занимава с бизнес с внасяне на коли от чужбина. Спо