Както вече писахме, фолк певицата Деси Слава има любовна авантюра с тийнейджър - младежкия олимпийски шампион по бокс Благой Найденов, научи "България Днес".

След няколко противоречиви информации за събирания и раздели двамата в момента са заедно, но упорито крият връзката си.

Причината за тайнствените им отношения е огромната разлика във възрастта им.

"Деси Слава се крие, защото се чувства неудобно да признае, че си ляга с 19-годишно момче, което е с едва 4 години по-голямо от сина й Майки. Любопитното е, че Деси Слава е на една възраст с майката на гаджето си, което още повече я тревожи", коментираха запознати със странната любовна ситуация.

Двамата се запознали през септември миналата година в дискотека в Студентски град и свалката между тях веднага започнала.

Благой по това време има връзка с видна столична красавица, но не се стърпял и й изневерил с по-възрастната фолк певица.

Благой и Деси Слава започнали да се виждат почти всеки ден и новината за отношенията им бързо се разпространила из столичния нощен живот и затова двамата решили да се крият, за да не изглеждат нелепо в очите на хората.

"Деси Слава дори пред колежките си не разказва за отношенията си с Благой, тъй като вероятно се притеснява, че връзката им отстрани прилича на майка, която излиза със сина си. Тя е силно притеснена от подигравките и затова предпочита да не говори", коментираха хора от нейното обкръжение.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук