Ангелогласната Деси Слава се излага като кифладжийка с отчаяни опити да изглежда секси и да лъже, че е по-слаба, отколкото е в действителност. Наедрялата след раждането на втория си син певица се яви на участие буквално по бельо и то напълно прозрачно. Феновете ѝ се зачудиха дали изобщо носи гащи, пише "България Днес".

Костюмчето, което Деси бе избрала за сцената на популярен пловдивски клуб преди дни, бе в модерния напоследък пижамен стил. Обикновено за подобни дрехи се ползват материи като сатен, но певицата бе заложила на напълно прозрачна черна дантела. От нея ѝ бяха ушили нещо като панталон, който по нищо не се отличаваше от бельото, с което нормалните жени не биха се показали никъде другаде освен в спалнята.

За разлика от тях, Деси Слава цял вечер се разхождаше и кокетничеше пред напълно непознатите посетители на клуба, очевидно смятайки се за стилна и красива. Много от хората, дошли да я слушат, се зачудила дали носи долни гащи. Съществува вероятност да ги е избрала в телесен цвят, за да не прозират грозно под панталончето, а да изглеждат стилно и естетически издържано. Но не е изключено просто да е пропуснала този детайл в облеклото си с цел да бъде по-провокативна.

Вероятно прозрачните панталони са ѝ се сторили твърде скромни, тъй като бе нахлузила и прозрачно черно халатче до коленете. Под него се показваше дантелено прозрачно корсажче, облечено върху боди, което за всеобща радост не прозираше. Благодарение на тези щедро разкриващи плътта на певицата материи, всички в клуба ясно видяла нейните твърде окръглени форми. Те личат и от снимките, които заведението пусна веднага след участието ѝ. На личните ѝ страници в социалните мрежи обаче няма и следа от тази пищна плът. Там певицата изглежда поне с 15 килограма по-слаба, което очевидно е резултат не от експресно проведени диети, а от умела работа с компютърни програми за обработка на нейните снимки.