Деси Слава за втори път е победител в музикалното реалити “Като две капки вода”.

Успехът този път й донесе превъплъщението в образа на Susan Boyle и прекрасното изпълнение на арията “I Dreamed a Dream” от филмовия мюзикъл “Клетниците” с участието на холивудската звезда Ръсел Кроу.

Деси Слава знаеше, че трябва да пресъздаде образ с интересна история, в който актьорската задача е наистина сложна, а певческата - също не е за подценяване. Затова тя положи много усилия по време на подготовката:

“Много се постарах да предам тази емоция - сподели тя по време на репетициите - Не съм актриса, все пак, но силно се надявам образът да се получи. Ще се опитам да пресъздам целия живот на Susan Boyle само с лице и очи, а това е доста сложно.”



В подготовката за това превъплъщение звездата на телeвизия “Планета” не бе сама, защото освен треньорите Милица Гладнишка и Етиен Леви, се включи и Люси Дяковска, която й даде ценни съвети как най-добре да пресъздаде на сцената тази ария.

Че Деси Слава успя в това начинание, личи не само от високите оценки, които получи от журито, дори Фънки гласува за нея с първа 9-ка. Останалите участници в “Като две капки вода” също дадоха своите гласове за нея, а публиката безапелационно подкрепи певицата и тя отново застана на върха.

В следващото издание на музикалното реалити, на 8 май, жребият отреди Деси Слава да влезе в образа на голямата оперна Прима - Райна Кабаиванска. За първи път изпълнителката ще пее опера, но това не я притеснява ни най-малко, защото има две седмици за подготовка и смята, че и този път ще даде максимума от себе си.