Деси Слава сподели своите наблюдения от нагласите на публиката в попфолк жанра и какво предпочитат феновете в последните години.

"Сякаш не се харчи вече това да си добър, да си сърдечен. Имам чувството, че в момента, поне в моя бранш, са модерни други неща - да си много намахан, много направен, натокан, с поведение, с агресия да има" - казва тя в "Черешката на тортата", където е сред участниците тази седмица, видя Signal.bg.

Гласовитата звезда не крие, че е била резервирана как меломаните ще я приемат в проекта й "И на всички като тебе", който излезе през ноември 2016-а и бързо се нареди сред най-актуалните хитове.

"Направих една песен, която стана страхотен хит. Вътре има агресия и в клипа има агресия. Казват, такъв клип не е правен от години. Феновете веднага реагираха и това нещо много добре се възприе, а аз си викам:"Леле, ще ме оплюят". Аз съм винаги такава добричка, да мигам там с мигличките, русичка, добричка, хубавка, направена... И изведнъж съм точно като във филм на ужасите, страшно, тъмно..." - обяснява певицата.