Деси Слава е изпълнител, който се радва на безрезервната любов на публиката от началото на своята професионална кариера.

Нейните почитатели са нейното вдъхновение и всяка среща с тях я кара да лети на крилете на щастието. Именно тази любов я подтикна съвсем спонтанно да напише в социалната мрежа пост, който гласи:

“Обичам срещите с хората... те ме зареждат! Благодаря ви за любовта, за хубавите емоции и за приятното чувство, с което оставам след всяко участие!”

Най-новият клип на Деси Слава е към песента “Отново се родих” и се излъчва в ефира на телевизиите с марката “Планета” от началото на август. Тази песен е специална, защото е посветена на голямата любов на певицата, Благой Найденов, който е и главен герой във видеото.

“Отново се родих” донесе много положителни емоции на Деси Слава, не само заради факта, че е много лична и истинска, но и защото меломаните я оцениха подобаващо и я наредиха след хитовете на Лято 2016.

“Леле уникална е!!! Тази година Деси Слава няма слаба песен!!! Три тотални хита!!! Браво!!!”, “Трети пореден хит! Както бях написал, надмина очакванията ми, а за скептик като мен, това си е похвално! Горд съм, че съм твой фен, Деско!”, “Още един такъв хит есента и годината е наша, Десови!”, “Браво на Деси Слава - пусна един от хитовете на август!”, “Ти си единствената изпълнителка, която може още от 1-во слушане да ме грабне с песента си!!! А тази песен просто няма равни, уникална е!!!”, са само част от коментарите в официалния канал Planeta Official в You Tube.