Деси Слава издържа последното си гадже Благой Найденов, пише "Всеки ден". ММА боецът е едва на 19 години, няма собствени приходи и разчита на мама и татко, както и на кака си Деси.

Русото миньонче плаща всички прищявки на Малката Кобра и не се скъпи за подаръци към младия боксьор. Изпълнителката не веднъж е признавала, че няма богати любовници, които да спонсорират кариерата й или да й правят скъпи подаръци.

"Всичко в живота си съм го постигнала сама и много съм се борила. Нищо не е дошло наготово при мен", сподели фолк певицата.

Блондинката разчита само на това, което изкара от участията си, а с хонорарите си даже издържа и Благой. Деси Слава е лудо влюбена в младока и е готова на всичко за него.

"Младото лъвче" Найденов не може да се похвали със завидни банкови сметки. Деси, която спокойно можеше да мине за негова майка, е по-добре печелещата и в тази връзка.

"Когато сядат на кафе, Деси плаща сметката с парите от последното си участие, а Благой стои безучастен и хич не се притеснява", коментираха приближени до влюбената двойка.

Източник: slava.bg, сн. Фейсбук