Деси Слава зарадва меломаните с ново парче, което е различно от попфолка. Премиерата на сингъла вече е факт -

"Пускам хаус парче, което е с мой вокал. То е доста дълго и вокалът ми не преобладава много. Парчето е дълго 7:30 минути, не може да се нарече точно песен. Това е лятно хаус парче, което ще се слуша по плажните барове. Този стил музика ми е много интересен и за в бъдеще ще имам още подобни проекти. Името му е малко провокативно. Казва се „I’m your bitch”. Смятам, че този стил позволява да кажеш „Аз съм твоята кучка“. А на мен ми звучи романтично" - споделя певицата пред delo.bg и допълва, че ще има още изненади за феновете.

"Готвя още два попфолк проекта до края на годината…" - загатва тя.

Макар че след завръщането си в "Пайнер" Деси Слава работи доста интензивно, тя е на мнение, че няма как да бъде избрана за певица на 2015 година и признава, че наградите не са й цел.

"До края на годината има доста време, но мисля, че ми е рано. Има много колеги, които са се трудили години наред да правят хитове, да държат нивото. Не е редно да пристигна и да взема награди. Не ми е това целта, искам да покажа на хората, че съм в играта отново и правя хубави неща" - казва изпълнителката.

Фолклорният албум, който гласовитата певица подготвя е посветен на нейната учителка в народната песен - Вълкана Стоянова.

"Работя в момента върху фолклорния проект заедно с Георги Андреев. Също така смятам да отбележа една годишнина в началото на 2016-та с концерт, но не ми се говори все още за него, тъй като е много рано. Надявам се преди да приключи концерта, албумът да бъде факт. Може и на самия ден на концерта да го издадем" - разкрива Деси Слава.