Фолк дивата Деси Слава полудя по садо-мазото. Певицата пощуряла по нестандартните изпълнения заради филма "50 нюанса сиво", пише "България Днес".

Самата фурия се похвалила в социалните мрежи, че е гледала блокбъстъра по едноименната книга, която стана хит по целия свят. "Дали не си личи, че съм гледала "50 нюанса сиво", попита реторично Деси Слава. "Голямо геройство", отвърна й фенка, отвратена от истерията покрай лентата. "Просто споделям", отвърна й певицата. Тя разкри, че харесала видяното 50 на 50, но все пак получила важни идеи.

От няколко дни тя пуска парчета от саундтрака на хитовата лента. Освен по музиката изпълнителката се вдъхновила и по нестандартния секс, заложен във филма. Тя искала да пробва дали е вярно, че ако я попляскват, ще изпита по-голяма наслада. Затова предложила на гаджето си - ММА боецът Светлозар Савов, да разчупят позите и да си вземат играчки като на главния герой - богаташа Крисчън Грей. За да попълнят липсите, те щели да се обзаведат с камшици, белезници и други пособия от тайната стая на милионера.

Деси мислила и върху психологическите и философските проблеми, поставени във филма, като най-вече този за доминацията на мъжа и подчинената роля на жената. Певицата включила темата и в първото си парче, което представи, откакто се върна в "Пайнер". Песента "Не го прави" започва със следния стих:

"Да ме подчиниш, да ме победиш,
да ми покажеш, че от мен си по...
Всеки има его, но не го поставяй него,
твоето его пак над любовта ни!"

В подкрепа на текста Деси Слава се появи като строга господарка на наградите на телевизия "Планета" преди дни. Тя излезе на сцената само по кожено боди, от което напираха прелестите й. "Само един камшик й липсва", коментираха развълнувани фенове в залата в НДК. Облеклото на фолкаджийката бе така изрязано, че целите й задни части бяха извадени на показ. "Може да иска да я напляскат като във филма", чудеха се почитателите й.

Оказа се, че скандалната визия не се е понравила на всички нейни фенове. "До кръста - добре, но надолу направо не ми се гледа", признава една от почитателките на Деси. "Прочетох много мнения за представянето ми на наградите - и добри, и лоши. Това, което е важно за мен, е, че не оставате безразлични. Аз се старая заради вас - кога успявам, кога не - това е друг въпрос. "Не го прави" е първата ми песен след завръщането в "Пайнер". Тя е важна за мен и разчитам на вашата подкрепа повече от всякога! Благодаря, че сте до мен!", обърна се певицата към феновете си.

Въпреки че Деси Слава се развълнувала от показаната сладка болка във филма, тя се обяви срещу насилието. Поводът бе Денят за борба с тормоза в училище, който се отбеляза преди дни. Фолкаджийката решила да популяризира кампанията, но отново зачудила почитателите си. Тя обясни, че синът й Майки ходи на училище и проблемите на учениците не са й безразлични. "Имам ученик, подкрепям каузата и я споделям", каза Деси.

*Снимки: Булфото