В новия брой на “Автограф“ гостува Деси Слава. Певицата усилено подготвя нови песни, а същевременно с това се е отдала и на грижи за сина си Майки, на когото от есента му предстои да продължи образованието си в Американското училище в Солун.

“Беше приет и в България, и в Лондон. Но накрая майчиното сърце реши, че иска хем детето й да е в чужбина, хем да е по-близко, за да мога да отскачам да го виждам. Реших да учи в чужбина, защото ми се иска по този начин да изкара една своеобразна казарма, да се научи да се справя сам, да се съобразява с хората, мама да не е около него, да не е Деси Слава. Не, че някога е използвал името ми, скромно дете е като цяло. Но съм усещала понякога, че се забелязва лек непукизъм у него от време на време и смятам, че се дължи на това, че има известен родител. Затова ми се иска да бъде някъде, където тези неща не се знаят, където са други ценностите и се набляга на други неща“, казва Деси Слава, пише planeta.tv.



Въпреки че Майки вече е на 14 години, певицата е готова да има още едно дете, стига да срещне подходящ човек. Не крие, че с предишния й приятел Зарко са се разминали, пише planeta.tv.

“Моята ангажираност го уплаши и това, че той изтълкува връщането ми в “Пайнер“ като едно желание да градя тепърва кариера, а не да правя семейство. Това някакси нагнети нещата между нас и се стигна до раздяла. Иначе аз бях готова да му родя дете и се опитвах да опровергая тези негови страхове. Ако нещо се е променило в мен, това е желанието ми да работя само, но не и любовта ми към него, както и до момента. Много ми е трудно да преодолея тази раздяла. Прекратили сме всякаква комуникации по телефона, защото е болезнено. Понякога ми се иска да вдигна телефона и да набера номера му, но в следващия момент си казвам по-добре да не го правя, нали времето лекува, така казват. Да видим. Със сигурност е така, просто на някои хора им трябва повече време, на други по-малко. Всичко зависи от характера на човек и от това колко си чувствителен.“



Деси Слава споделя, че в момента работи по фолклорния си албум заедно с композитора Георги Андреев и върху самостоятелния концерт, който планира да направи през февруари следващата година.

“Ще бъде един концерт, който аз заслужавам да имам и моите почитатели заслужават да видят и чуят след толкова години на сцената.“