“Имала съм много силни моменти в кариерата си, имала съм и много слаби. Когато преживяваш трудните неща, това те прави силен. Всяко нещо се случва за добро и от всяка една ситуация научаваме нещо ново”, това споделя Деси Слава в интервю за в. “Шоу”.

Певицата не крие, че самата тя е имала и лоши моменти, но благодарение на тях е разбрала всъщност колко е силна. В интервюто тя споделя още, че към днешна дата поп фолкът е претърпял доста промени и в момента е доста модерен. Лошото отношение към него и изпълнителите от този жанр обаче идва не толкова от музиката, колкото от поведението на самите изпълнители.

“Не трябва да се слагат всички под общ знаменател и да омаловажават труда на работещите и можещите”, категорична е Деси Слава.

“Харесвам си песните. Имала съм моменти, в които съм правила компромиси и съм робувала на масовия слушател, правила съм такива песни, но не е болка за умиране. В живота се налага понякога да правиш компромиси”, разкрива още изпълнителката.

Тя повдига завесата и около предстоящия си дует с Галена и изборът на двете да създадат съвместен проект.

“Галена е страхотен човек. Като продукт на пазара е най-доброто и се радвам, че точно с нея ще направя дует”, разкрива своята гледна точка Деси Слава, пише planeta.tv.

Снимки: Георги Малев