След отличното представяне на Деси Слава в шоуто “Като две капки вода” публиката очакваше изненадите да продължат.

И това се случи – тяхната любима изпълнителка ги зарадва с ново видео и нова песен. “Гледай да не бъркаш” се появи вчера в PlanetaOfficial в YouTube, а нейният старт веднага получи подкрепа от 200 000 гледания за по-малко от денонощие.

Няма как този успех да не зарадва певицата, защото тя винаги е държала да представя стойностни проекти и да ги изпипва до последния детайл.



“ХИТ, ХИТ, ХИТ! Браво, Деси Слава!”, “Всичко е ТОП - красив летен клип, мелодична песен, нахъсан тескт!”, “Много различен и интересен проект за Деси! Поздравления за труда и успех на парчето” – и още в този стил четем в първите зрителски отзиви от български и чуждестранни меломани. 

Видеоклипът “Гледай да не бъркаш” е заснет от режисьора Нкиолай Скерлев на гръцкия остров Корфу и впечатлява с красиви гледки и много настроение.

Деси Слава отново е стилна, като този път я виждаме и в малко по-различна светлина. Наред с познатия за нея стайлинг, сега тя залага и на модерна визия, която акцентира на младежкото излъчване. Тази линия следва и парчето, написано от самата Деси Слава и Даниел Ганев, по текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.