Дългоочакваният нов видеоклип на Деси Слава към песента “И на всички като тебе” получи своята телевизионна премиера.

Това се случи само няколко часа преди концерта “15 години телевизия Планета”, който тази вечер ще събере публика от цялата страна. Именно това ще е едно от музикалните предложения, които Деси Слава ще изпълни в “Арена Армеец”.

Може би за никой не бе изненада интереса, който този проект регистрира още с появата си в Planeta Official в YouTube, защото всяка песен и видеоклип на Деси Слава са очаквани с огромен интерес от меломаните. “И на всички като теб” предизвика истински бум в мрежата и бе споделян многократно от феновете, които побързаха да поздравят Деси Слава за поредното хитово попадение, поднесено с оригинален видеоклип.

Певицата не скри вълнението си от позитивните оценки на публиката и побърза да отправи своята благодарност към всички за подкрепата.



“Здравейте приятели, искам да ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ за хубавите думи, за многото поздравителни писма и съобщения, за търпението, което имахте, за вярата в мен! Благодаря на Даниел Ганев, с когото заедно направихме музиката към “И на всички като тебе” и на Анастасия Мавродиева за провокативния текст. Искам да благодаря на режисьора Станислав Христов за страхотния клип, на Кирил Чалъков за грима, на стилиста Кристиан Пижов, на Фифи и Чочо от Фетиш за косата и на каскадьора Алекс... Благодаря и на теб, любов, че си до мен!”, сподели Деси Слава.

Всички вече очакват появата на любимката си на сцената на зала “Арена Армеец” тази вечер, защото хубавите изненади от нея тепърва предстоят.