Фолк певицата Деси Слава е остро критикувана от пуританите заради връзката си с 19-годишния боксьор Благой Найденов - Малката Кобра.

Че блондинката може да му бъде майка е факт, но е и факт и един неприятен детайл от миналото й, заради който не бива да я съдим в избора й на мъж.

Не е тайна, че певицата от Раднево стана жертва на системен психически тормоз, придружен с физическо насилие, от страна на бащата на сина й Майки - Михаил. Това доведе до скоротечния развод между Деси и българския емигрант в Америка. Майки бе отгледан от майка си, а баща си, който продължава да живее отвъд Океана, вижда само през "Вайбър" и "Скайп".

"На Михаил успях да му простя... Но няма да го допусна отново. Една жена да бъде удряна - това не трябва да се търпи, а трябва да се действа. Това е и съветът ми към други жени - не се примирявайте", призовава представителките на нежния пол, които са обект на домашно насилие, Деси в интервю за седмичник.

И тъй като само тя си знае какво е преживяла по време на съвместното си съжителство с бащата на своя син, Деси Слава не обръща внимание на сплетните по свой адрес, че спи само с млади момчета.

"Засега се радваме на едни хубави и истински чувства. Първоначално с Благой бяхме приятели, излизахме в една компания. И лека полека нещата ни се случиха. Приличаме си по много неща и ни е хубаво заедно. Благой е много романтичен, прави ми изненади с цветя и подаръци. Веднъж ме изнедада като написа със свещички на пода у дома "Обичам те, любов моя!". Сълците ми потекоха от вълнение", не крие чувствата си към младия спортист чалга дивата.