Ухилена до уши благодарение на редовен и задоволителен полов живот е фолк звездата Деси Слава. Без никакъв свян певицата не спира да се хвали наляво и надясно, че с приятеля си Благой Найденов не излизат от спалнята. Често сношенията им стигали до магическите 3 на ден.

Сексапилната блондинка никога не е крила предпочитанията си към по-млади от нея спортисти именно заради потенциала им на страстни любовници, пише "Всеки ден".

Първата отявлена такава тръпка на певицата бе футболистът от „Славия“ Галин Иванов, след което певицата завъртя дългогодишна афера с ММА боеца Светлозар Савов – Зарко, с когото погребаха връзката си публично в последния сезон на „ВИП Брадър“.

След раздялата си с бияча 37-годишната блондинка заби още по-атлетичен, снажен и мускулест мъжага в истинския смисъл на думата – фитнес инструктора Валентин Митов, с когото признаваше, че й е приятно, но не вижда особено развитие в отношенията им.

От няколко месеца обаче Деси Слава отново е на крилете на любовта, след като по време на свое участие се заби с актуалния си любовник – 19-годишния боксьор Благой Найденов. Чалгаджийката била презадоволена от връзката си с мургавелкото, тъй като, макар да не може да му бърка постоянно в портмонето, успявала постоянно да му бърка в гащите.

Певицата споделяла в тесен приятелски кръг, че гаджето й бил ненаситен в леглото и успявал да я докара до екстаз по няколко пъти на ден. Тя му се отблагодарявала с пълна програма под чаршафите, без да има каквито и да е задръжки. Фурията не се противила да прави фелацио, не приемала и аналния секс за табу, а напротив – за нея той бил възможност за израз на любовта между двама влюбени в конкретни дни от месеца.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук