Дни след като Деси Слава най-сетне призна, че със Светлозар Савов са разделени, ММА боецът показа новата си любов. И на всичкото отгоре й се обясни публично!

„Как се пише любов“ – попита Прасчо. – „Тя не се пише, тя се чувства“ – отговори Мечо Пух…“

Това написа Зарко под снимка, на която позира с бебе. Вероятно малката принцеска е негова роднина и ММА боецът не можа да сдържи емоцията си.

Певицата явно все още следи бившия си в социалните мрежи и определено не пропуска момент, в които да коментира или хареса снимките му. Деси дори му раздава целувки заедно с милите си коментари: „Много сте сладички“, написа блондинката под снимката.

И докато повечето фенове на екс-двойката изтълкуваха публикацията на Зарко като намек, насочен към Деси Слава, и бащинско желание, според други просто всеки е продължил по пътя си. Интересното е, че боецът не спира да публикува интересни цитати, които недвусмислено са насочени към отношенията му с Деси Слава.

Някои от тях гласят: "В началото бяхме непознати. В края също."; "Не можеш да си играеш с чувствата на някого, само защото не си сигурен."; "Не е важно по кой път ще тръгнеш, важно е кой те придружава."; "Там където не си единствен, не бъди никой."; "Когато са те предали, все едно са ти счупили ръцете... Можеш да простиш, но да прегърнеш - не се получава."; "Трябва да умееш да си тръгнеш, когато си ненужен."; "Запомни ме такъв: странен, груб и нервен, аз не се оказах светец, но ти бях верен." и "Когато не си оценил някого навреме, нямаш право да го обвиняваш за това, че е променил отношението си към теб!".

Припомняме, че според слуховете, причината за разлъката между двамата се корени в невярното поведение на блондинката, която отегчена след дългогодишната си връзка със спортиста му изневери с чалга сензацията Фики Стораро, писа „Уикенд“. Още през февруари гръмна бомбата, че изпълнителката на „Мъжете всичко искат” вече не е в обятията на Зарко, заради мимолетна изневяра с Фикрет. Тогава обаче 36-годишната красавица от Гълъбово започна надълго и нашироко да се оправдава, че слуховете не са верни, тъй като между нея й приятелят й гори огън от любов. Неуспешни обаче се оказаха опитите на Деси да заблуждава всички, че е на крилете на любовта, тъй като пролуките във връзката й станаха прекалено очебийни за всички и притисната от самия Зарко в крайна сметка тя реши да признае, че двамата вече не са заедно.

"Без да влизам в подробности мога само да кажа, че не сме заедно. Искам да допълня, че причината не е нито друг мъж, нито друга жена, просто някакво стечение на обстоятелствата", заяви в интервю за bTV Десислава.

"Искам да кажа, че това беше една много, много силна и истинска любов, която изживях и го казвам с тъга. Няма как да не боли, изживявам го все още", допълни още фолк певица.

След раздялата ДесиСлава реши да промени външния си вид. Певицата си е тунинговала джуките, като е напомпала с хиалурон в промишлени количества горната си устна.

„Окепази се“, „Защо се подлагаш на такива процедури, Деси“, „Добре си беше преди, какво е това на лицето ти сега“, и прочие критични коментари заваляха от потребители в мрежата под последната й снимка.