След шоуто „Биг Брадър”, което спечели, Деси Слава си позволила 40 дни релаксация.

Това каза самата фолк дива пред камерата на Нова телевизия. Тя посочи, че не е очаквала да спечели и излиза от риалити формата със „смесени чувства”. Тя нарече Зарко „мой бивш приятел” и призна, че не е очаквала той да се появи в къщата на шоуто. Деси Слава обаче не изключи възстановяване на връзката им след време.

Тя категорично отрече, че не е искала дете от него и това е било причина за раздялата им. Деси Слава призна, че е получила черен печат в паспорта си, защото "услужливи българи" казали в американското посолство, че отива в САЩ, за да пее без разрешение пред българите. "Сега имам адвокат и той води делата ми за отмяна на черния печат в Щатите", посочи тя.

„Фръцках се по коридорите като шефка на телевизия, поне видях какво е, макар че ми излезе доста скъпо”, призна тя. Според думите й, загубила „ужасно много пари” преди да продаде телевизията си.



Деси Слава определи този момент като скъп урок, но и като момент, в който е разбрала, че трябва да залага само на себе си и на таланта си. Затова оттогава има по 200 участия на година в различни клубове и дискотеки.

"Бях обикновено момиче от Гълъбово, завърших техникум и просто един ден се събудих и бях вече известна", каза още тя.

Ако не е станала певица, със сигурност щяла да работи в операционната зала на някой ТЕЦ, такава е била специалността й в техникума, уточни Деси Слава.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук