Деси Слава има изрична забрана да ражда. Говори се, че русокосата певица е поела пред Митко Пайнера ангажимент да не отказва работа под никакъв предлог, било то и раждане.

Наред с това се задължила да пази хубавата си фигура, което автоматично изключва евентуална бременност, пише „Всеки ден“. В „Биг Брадър Ол Старс“ Деси Слава тръби, че любимият й Зарко я е изоставил заради нейната кариера. Пропуска обаче да спомене точно какво се е съгласила да жертва в името на тази кариера. Не става въпрос просто за вливането й в „Пайнер“ и поемането на повече работа от обикновено, а за нещо много по-важно – възможността да стане майка отново. Ограничението за раждането не е завинаги, а само за близките 2-3 години.

*Сн. Нова ТВ

В нейния случай обаче това може да означава край с децата завинаги, тъй като след няколко месеца става на 37 години и скоро вече няма да може да ражда. За певицата това не е проблем – тя вече има един отгледан син. За приятеля й Зарко обаче означава, че може би никога няма да се радва на собствено бебе. А като всяко обикновено момче той мечтае да има деца, а не да се прибира в празна къща и да гледа жена си само по телевизията. Говори се, че Зарко със сълзи на очи е молел Деси да откаже на Пайнера това съсипващо ограничение. Тя обаче била непреклонна. За нея открай време било важно да е звезда и нямала намерение да се откаже от добрите си шансове дори и в името на любовта. „Ако ме обича, трябва да ме разбере“, категорична била певицата.

Именно идеята, че най-вероятно никога няма да му роди наследници, накарала Зарко да започне да се оглежда за друга жена. И точно тогава се появила миската Роси Иванова. Аферата с нея е разбила окончателно връзката му с Деси. Самата певица не крие, че е отказала да забременее от ММА боеца. На въпрос на Ваня Червенкова защо за 4 години не му е родила едно дете, тя опита да увърта: „За какво ми е още едно дете без баща?“. Проблемът обаче не идва от бащата, а от самата нея, пише .

Заглавна сн. Фейсбук