Снощи Деси Слава влезе в кожата на фронтмена и вокалист на шведската хард рок група “Europe”, Джоуи Темпест.

Това бе първото предизвикателство за певицата в шоуто за преобразяване “Като две капки вода”. 

Деси Слава е страшно развълнувана от това музикално приключение и с вълнение сподели първите си емоции след лайв изпълнението на култовото парче “The Final Countdown”:

“Здравейте приятели, искам да благодаря от сърце за всички съобщения, коментари и смс-и, които получих. Участието ми в “Като две капки вода” е едно предизвикателство за мен… да, страх ме е, притеснявам се, но това е нормално… Получих мили думи, похвали, критики, но това, което най-много ми харесва – че вярвате в мен, надъхвате ме, подкрепяте ме и ме амбицирате да дам най-доброто от себе си… И ще се постарая – заради себе си и заради Вас!!! Наистина ви благодаря и се радвам, че ви има…”, написа Деси Слава в официалния си профил във Facebook.



Авторитетното жури на популярното музикално шоу от своя страна също не спести похвалите си относно представянето на Деси Слава:

“Браво бе, Деси! Аз забелязах, че си много развълнувана, спокойно, много добре - бяха думите на Фънки, чиято оценка бе подкрепена и от дамата в журито, Йорданка Христова - Аз съм съгласна с Фънки, че момичето се справи много добре, с много енергия и нямаше твоите любими извивки.”

Финалите думи бяха за Виктор Калев, който призна, че превъплъщението на Деси Слава е било празник за неговата душа, защото доста отдавна не е виждал жена да се преобразява толкова успешно в образа на мъж.