Фолк певицата Деси Слава изживява поредна семейна драма. Бившият съпруг на певицата Михаил се е завърнал от Америка, тъй като има проблеми с властите там и тероризира блондинка номер едно в попфолка с искания за пари.

От известно време екссъпругът на звездата не спира да я изнудва с настоявания да му помогне. Семейството на Михаил е в САЩ, а той се върнал в България без пукната пари. Още с идването на родна земя, потърсил певицата с искане да му окаже финансова помощ и подкрепа, докато си стъпи на краката. Деси Слава обаче не иска и да чуе за бившия си, поради което се стигнало до постоянен терор и заплахи, пише „Телеграф”.

Певицата била изнудвана, че ако не му помогне ще й вземе детето и ще й създаде други неприятности. Освен това тя сериозно се притеснявала да не отвлече сина им, поради което е готова да си вземе охрана, както и на наследника им.



Фолк звездата пази горчиви спомени от брака си, като неведнъж е признавала, че е била бита и наранявана от мъжа си. „Пускаше ме на участия вечер, но преди това ме удряше с лакът в ребрата, за да ми изкара въздуха. Или се смееше и ми казваше „Нека болката да ти напомня за мен, за да не мислиш за други мъже”, споделя в едно интервю певицата.

Деси Слава редовно е насинена и пребивана, но търпи заради сина им. Докато един ден съпругът й не преминава границите и тя не грабва детето и не напуска дома им. След това певицата се развежда, като получава пълни права върху Майки. Михаил не й праща издръжка след развода, нито се интересува от сина им. „Аз съм му била и майка, и баща, който носи парите вкъщи”, спомня си за трудните мигове Деси Слава.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук