Фолк певицата завъртя главата на възрастен турски милионер. От известно време Деси Слава е забелязвана постоянно в компанията на богаташа из тузарски пловдивски заведения.

Фолк дивата хич не се притеснява  от неугледния вид на дъртака, тъй като задоволява всеки неин каприз.

Турският паралия хич не щади средства, за да глези красивата певица. За краткото време, от което са заедно, Деси Слава вече получила куп скъпи подаръци от новия си любим. Турчинът засипал чалга звездата с бижута. Подарил й ново спортен автомобил и дори влял сериозна сума в новите й музикални проекти.

Възрастният тузар заведе Деси Слава в Доминиканската република като утешение за позорната й загуба на ''Евровизия'' .

Из фолк средите се шушука, че мангизлията спонсорирал най – новите песни и видеоклипове на певицата. Не е тайна, че от година насам Деси Слава е на ръба на фалита. След като се набута с крупна сума, за да създаде музикалната си телевизия, финансите на звездата сериозно пострадаха. Малка утеха за Деси е, че все пак успя да продаде ти ви канала, макар и на доста ниска цена.

След провала на проекта си за музикална телевизия, на фолкаджийката й се наложи да затвори и няколкото си магазина за дрехи в Пловдив. Певицата се овътри и с подготовката си за ''Евровизия''. Деси Слава вложи последните си средства, за да покори конкурса, но напанът й беше секнат от колежката й Софи Маринова, пише skandalno.net.

Решението на всички финансови проблеми на певицата е именно турският милионер, злословят в чалга средите. Деси Слава умело ще се възползва от възможностите на дъртото си гадже, пък после – каквото стане.