Певицата разкрива интересни факти от личния си живот и обявява официално новината, че се е впуснала в нова връзка с шампиона по бокс Благой Найденов. Двамата се познават още преди Деси да го покани да участва във видеоклипа на песента “В друг живот”.

“Каквото има да става, то става. Когато е писано да срещнеш някой човек в живота си, се случва по някакъв начин. Като цяло се радвам, че го срещнах, защото той е изключително положителна личност и човек, който ме кара да се чувствам добре”.

Пред водещата Галя Димитрова Деси Слава споделя, че в началото много я е притеснявал факта, че той е по-млад от нея. Но след това си е казала, че Господ си знае работата и й изпраща този човек в този момент.

“Човек никога не знае в кой момент какво ще му се случи и какво го чака зад ъгъла. Чувствам се щастлива и това е най-важното”, споделя изпълнителката.

В момента певицата работи по нови песни и избира какво да предложи на почитателите си за летния сезон.

“Сега съм се концентрирала върху летния ми проект. Имам дилема между две песни. Едната е с типично летен текст, другата пък е по-бърза и по-щура като ритъм. Трябва да побързам, за да не се окажа накрая от двата стола на земята и без песен”, с усмивка казва певицата.



Все още Деси Слава се ориентира с кои екипи да работи, кое и как да се случва. Опитва се да долови ритъма, с който работят нейните колеги.

“Много песни събрах вече, дори мисля за албум. До края на годината със сигурност ще се появи. Имам и две много красиви балади, от които едната сигурно ще клипирам. В този албум ще се опитам да балансирам и да съм онази Деси Слава, която хората искат да видят и чуят и да бъда в същото време максимално комерсиална с някои от парчетата. Може би ще бъде разделен на две – едната част ще съдържа по-комерсиални песни, които в клубовете ще се харесат повече, а другата част ще бъде за душата”.

В “Автограф” певицата разказва за приятелството си с Галена и опровергава слуховете, че то е лицемерно.

“За мен тя е страхотен човек, щедър човек, който не се пести и много добър приятел. Аз смятам, че в минал живот може би сме били сестри. Страшно много ми допада като човек и не искам по никакъв начин да я загубя”, казва още Деси Слава в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.t, заглавна сн. Фейсбук