Симпатичната водеща на bTV Деси Стоянова явно е отказала да става всяка сутрин по тъмно, за да води сутрешния блок на телевизията каквито слухове имаше.

След като Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха, за столовете им се спрягат всички водещи в телевизията, включително и името на Деси. Тя обаче предпочете да остане в "Преди обед" в компанията на актьора Александър Кадиев, с когото се доказаха като успешен тим в светското предаване.

Водещия на "Лице в лице" Димитър Цонев и партньорката му Цветанка Ризова също са канени да поемат сутрешния блок, но според слуховете в телевизионните среди, са отказали.

Търсенето на нови лица, които да поемат тежката задача за водещи на сутрешния блок, продължава. Спрягат се както някои от известните водещи на телевизията, така и репортери. Резултати от търсенето все още няма.

След като решиха кадровия проблем, в Нова телевизия работят усърдно по старта на сезона. Освен "Х Фактор" и двете шоута, които ще стартират тази есен - "Биг Брадър" и "Марс и Венера", те готвят още едно. Снимките му обаче ще се провеждат в домове на зрители, които доброволно се предоставили холовете си. Всеки, който желае, може да кандидатства, пише ''Блиц''.