В продължение на превантивните мерки, предприети от bTV Media Group срещу COVID-19, от понеделник водещите на „Преди обед“ Десислава Стоянова и Александър Кадиев, както и целият екип на предаването, формират два независими отбора, по подобие на колегите си от нюзрума на bTV. Екипите ще работят на ротационен принцип и ще се подкрепят пълноценно от студиото и от вкъщи.

От 30 март Деси Стоянова ще е на първата линия в студиото на „Преди обед“ с разнообразни теми и гости. Екранната ѝ половинка също няма да остане далеч от зрителите, а ще разкрие пред тях „Дневниците на Сашо“, в които ще стане ясно какво е да си изолиран в Кокаляне, с майка, жена, дете и 5 кучета.

Специално за всички пред малкия екран, екипът на „Преди обед“ подготвя любопитни включвания от Токио, Ню Йорк, Цюрих, Лондон и Рим, с лични истории, белязани от Covid-19. Няма да липсват и атрактивни предложения за свободното време: тренировки за тонус; рецепти за начинаещи мастършефове; занимания за деца и родители; уроци по медитация и много музика за добро настроение.

Във времето преди обед зрителите ще могат да „гостуват“ и в домовете на обичани популярни личности, за да надникнат и в тяхното променено ежедневие.

снимки:bTV