Ани Цолова не успяла да намери клиенти за частните семинари, с които неотдавна обяви, че се заема. Бившата водеща на „Здравей, България“ планираше да обучава кадри за медийната сфера, но желаещи така и не се намерили въпреки шумната реклама, която тя направи на новото си амплоа. След като ударила на камък, Цолова веднага възобновила приятелството си с Десислава Стоянова. Двете стари дружки отново се виждат твърде често, за да обсъждат бъдещите си планове, видяха ексклузивно фотографите на „Ретро“.

Според близки до журналистката закъсалата Цолова опипвала почвата и навивала Стоянова да ходатайства за нея, за да се върне при старите си работодатели, а именно - Би Ти Ви. Все пак Ани имала готов проект за лайфстайл предаване, който бил отхвърлен от ръководството на Нова. Сега тя таяла надежди, че ще успее да го реализира и да захлеби със солидна сума от конкурентната медия. Между разговорите по работа Цолова и Стоянова се отдават и на типично женски удоволствия. Двете тв звезди обикалят магазините, пийват кафета и си хапват заедно. Така Анна разнообразявала иначе твърде скучното си ежедневие и убивала част от многото си свободно време.

Тя все още не можела да преодолее тежката депресия от факта, че е безработна, и се чувствала дълбоко засегната от липсата на внимание към нея. Дори редовните тренировки във фитнеса не можели да я тонизират и да я спасят от лошото настроение. В резултат Ани е занемарила и изискванията към външния си вид, както става ясно от снимките. Тя обикаля София в неугледни широки дрехи, а лицето си крие зад слънчеви очила, за да не я разпознават хората и да не става обект на съжаление от тяхна страна