Деси в момента участва в 8-серийния италиански филм Bacciamo le mani за телевизия RAI, който се снима в България.

Режисьор е Ерос Пулиели, с когото актрисата е снимала и преди. Има фестивални и клубни участия у нас и в чужбина с музикалния си проект Crazy Butterfly. Работи  върху нов филм и реклами с продуцентската си компания НОВА филм www.novafilmvision.com .

- Деси, как поддържаш външен вид и полагаш ли някакви по-особени усилия?

- Независимо в колко часа се прибирам и колко съм заета, не ми се е случвала да пропусна да си взема душ и да си махна грима. И ако е 3 през нощта, вероятно е изнервящо за човека до мен, но не правя компромиси. Препоръчвам го на всички млади момичета, защото виждам особено немарливото им отношение към хигиената. Кожата трябва да се почиства добре  и да няма никакви следи от грим. От много години използвам козметиката на Clinique -  свалям грима, почиствам с програмата „3 стъпки” и слагам хидратиращ крем. Не използвам сапун, а почистващ гел - много е ефективен. Вечер стоя поне 30 минути под душа и сякаш отмивам цялата отрицателна енергия, натрупана през деня. Източвам целия бойлер. Така кожата ми започва да диша. Сутрин процедурата с душа е по-кратка - все пак бързам.

- Ходиш ли на козметик?

- За първи път отидох, когато станах на 30 години. Веднъж месечно правя почистване. Мисля, че ако един млад човек няма проблемна кожа, трябва да ограничи всякакво стискане на пъпки, а при козметик да се ходи само за хидратиране, йонофореза и поддържащи процедури.

- Диета пазиш ли?

- Има една-единствена диета, която действа, и това е човек да не яде Истината е, че Господ ми е дал добра структура – наследила съм гените на баща си и имам перфектна обмяна на веществата. Иначе живея много нездравословно и се храня само веднъж вечер. И си хапвам доста. От това се пълнее, стомахът се разширява, защото храната не се разпределя. Освен това ям доста сол. Отскоро я замених с хималайска. При напрегнатия ми ритъм на живот и с този режим на хранене би трябвало да съм поне 120 кг. Аз съм висока 173 см и поддържам постоянно тегло между 53 и 56 кг. А като отлепя леко нагоре и килограмите тръгнат към 57, намалявам обилното вечерно ядене. Веднъж годишно правя прочистваща диета – 10 дни не ям, пия само вода с кленов сироп и малко лимон. Отслабва се близо килограм на ден, а и организмът се чисти от отрови. Идва лято, май е време.

- Какво ти е отношението към увеличаването на бюста, силикон, устни?

- Не съм си правила нищо, въпреки коментарите. Доволна съм от това, което ми е дала природата. Аз съм артист, трябва да съм различна и да имам характер, за да се запомням. Не случайно от 14-годишна снимам в киното. Когато печеля кастинг в Италия или Англия например, никой не ме пита коя съм в България. Продуцентите ги интересува дали си талантлив и можеш да допринесеш с играта и присъствието си за успеха на филма. Естествено, мога да си направя чипо носле, но няма да приличам на себе си. Ако сложа по-голям бюст, няма да ми пречи, но няма и да ми донесе нищо. Все пак не работя в порноиндустрията. А досега не съм видяла нито едни увеличени устни, които да изглеждат естествено. Всички приличат на ужилени от оса. Аз подкрепям леките пластични интервенции, които не си личат. Разбира се, ако в основата е и медицински проблем - това е задължително. Ако някой има огромен физически комплекс и това прави живота му непълноценен, също може да се помисли за корекция, но всичко трябва да е с мярка. Иначе заприличваш на евтин парцал... Лошото е, че и мозъците им са силиконови. За мен е потресаващо и подсъдно, когато родителите подаряват на 18-годишните си деца за абитуриентския бал силиконов бюст или устни. Това превръща младото свежо момиче в застаряваща проститутка и е лош знак за умствения потенциал както на девойката, така и на семейството й.

Източник: в. "Монитор"