Само дни след като приключи снимките на филма "Le Voyage" /Пътуването/, в който изпълнява главната женска роля и партнира на френската легенда в киното Жерар Депардийо, Деси Тенекеджиева започна ново пътуване, този път към музиката.

Преди две години тя направи серия от впечатляващи коледни концерт-спектакли със симфоничен оркестър, бенд, госпъл хор, балет и много специални гости. Този път Деси ще зарадва феновете си с бутиков коледен концерт „Деси Тенекеджиева и приятели” на 10-ти декември от 22 ч. в Studio 5, НДК. Билети за концерта могат да се закупят на входа на клуба в деня на събитието и седмицата преди него.



Звездата ще сподели сцената с младите си приятели - неустоимия Мr. VoG /това е артистичния псевдоним на Георги, финалистът от ТВ формата „Музикална Академия”/, както и с Весела Янева /солист на Gospel Chorale/, която според Деси е „най-страхотната млада певица в България, притежаваща уникален тембър”. И двамата певци са още студенти в Националната музикална акaдемия. Актрисата ще представи и новия си бенд INSIDE, в който свирят младите музиканти Ангел Николов /пиано/, Божидар Стоичков /перкусии/ и американеца Jared Cattoor /китара/, станал известен заедно със съпругата си Ани от миналогодишния Vip Brother.

В бутиковия коледен концерт „Деси Тенекеджиева и приятели” ще прозвучат песни от чилаут албума на певицата „Crazy Butterfly” и акустични версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни.