Позабравената актриса Деси Тенекеджиева се натиска за ВИП Брадър.

Известната брюнетка е решила да върне старата си слава, чрез участие в риалити проект, пише "Слава". Вдовицата на режисьора Стоян Камбарев в последно време не може да се похвали с особено много ангажименти. И по тази причина е решила да поизлъска имиджа си в шоуто за звезди.

Талантливата дива сама се е свързала с продуцентите на формата и е предложила да я включат в предстоящия сезон. Досега Тенекеджиева не е била част от подобно риалити, но изглежда няма скрупули да се включи в подобен цирк, коментират нейни колеги и приятели.

След смъртта на съпруга си, Деси Тенекеджиева основа фондация, с която участва в различни европроекти за насърчаване на млади артисти. За жалост, с това горе-долу се изчерпват и всичките й занимания, затова е решила, че не е зле да уплътни времето си като участва в риалити шоу.

Какви условия е поставила Деси Тенекеджиева за участие в предаването, така и не става ясно. Но нейни познати коментират, че за нея е по-важно, да е известна, а не да се нагуши с пари, пише Всеки ден.