Деси Цонева изненадващо се сдоби с 10-годишна дъщеря.

Звездата от последния сезон на "ВИП Брадър" и дъщеря на телевизионната легенда Димитър Цонев прие като свое дете момиченцето на годеника си Георги Джамов - Джулия.

Задаващият се брак ще бъде втори за тв водещата, а в разпада на първия се оказаха намесени и черни сили.

Преди десетина дни Деси шокира с признанието, че се е сгодила с брата на бившия национал по борба и застрахователен бос Димитър Джамов. Наследничката на Митко Цонев вече има един брак за гърба си с член на фамилията Такови. За Янчо Таков-младши, син на легендарния първи водещ на предаването "Всяка неделя" Янчо Таков, Деси се омъжи през 2009 г.

"В къщата, в която живеех с бившия ми съпруг, открих случайно нещо много странно най-отгоре на кухненския шкаф - бобено зърно, статуя на птичка и две монети.

Специалисти по окултни науки ми обясниха, че това най-вероятно е магия с цел всички спечелени пари да излизат като птица от къщата. Изхвърлих ги на течаща вода", сподели Деси пред ПИК TV. Въпреки че изпълнила заръката как да се освободи от мистериозната находка, известно време след това с Янчо се развели, само две години и 4 месеца след сватбата.
Новото предложение за брак от Джамов дошло като гръм от ясно небе и за самата Цонева, понеже изобщо нямала сватбени планове.

"Не го очаквах, затова бях приятно изненадана. Георги ми предложи в едно столично заведение, където с приятелите отидохме да пийнем по аперитив след работа. Ей така, от нищото, падна на колене, и аз казах "Да!". Не беше кой знае колко романтично, можеше да се постарае повече", закача се с бъдещия си съпруг Деси Цонева.

Най-вероятно през март тя ще добави и фамилията на съпруга си след тази на баща си. Или пък най-късно в началото на лятото. Деси е замислила уникално сватбено тържество, но още държи в тайна идеите си, за да не се омъжи някоя друга по този начин.

"Дали ще успеем с организацията за март или за началото на лятото, не е от толкова голямо значение, така и така вече сме сгодени, отношенията ни вървят прекрасно... Престоят ми във "ВИП Брадър" се оказа преломен за нашата връзка. През това време Георги е осъзнал колко много ме обича и че не може да живее без мен", разкри преди дни Деси Цонева пред ПИК TV.

Оказва се, че дъщерята на Димитър Цонев и Джамов са имали връзка от цели три години, през които се криели от всички и гледали да не афишират отношенията си на публични места. През всичкото това време не се приемали много насериозно, но след риалити формата Георги Джамов буквално понесъл Деси на ръце и отношението му я накарало да я откаже от категоричното си нежелание да се впусне във втори брак.

"Не съм очаквала такова отношение от него дори и в най-смелите си мечти. А и в крайна сметка си казах, че един втори брак не е пък кой знае колко лошо, това е един втори шанс", смее се Цонева.

Бъдещите съпрузи имат общо 3 деца от предишните си връзки, затова не планират свое. Още повече че брадърката в момента се е посветила на новото си кулинарно предаване "Вечеря с Деси", в което ще обикаля най-големите ресторанти из страната, където ще кани на вечери популярни личности.

От известно време Деси, синът й Янчо, Георги и дъщеря му Джулия живеят в апартамента на бизнесмена, като между Цонева и доведената й дъщеря цари пълна хармония.

"Но и не само между нас. Джули е по-голяма и помага на Янчо в уроците. Е, карат се понякога, но е нормално за момченце и момиченце. Понеже станахме голяма фамилия, скоро ще трябва да се изнесем от апартамента на Жоро и да наемем по-голям", призна още Деси Цонева пред ПИК TV.