Деси Цонева излезе от къщата на Vip Brother и се появи ослепителна като водеща на четвъртата вечер на Sofia Fashion Week, като партньорка на популярния водещ Теодор Тодоров.

Двамата събраха погледите на гостите, уважили ревютата на младите студенти и дизайнери по мода и моден дизайн от университетите в България. Автор на вечерта е проф. Любомир Стойков.

Деси и Тео се справиха блестящо с поверените им ревюта и блестяха на сцената, облечени в специално изработени за тях дизайнесрски костюми и рокли. Веднага след ревюто, Деси се прибра в най-популярната къща в България, а Тео се подготвя за бляскавия финал на седмицата на модата, където до него на сцената ще е певицата Боряна Баташова. Специален гост на вечерта ще е Мария Илиева, а веднага след като водещите закрият ревютата залата ще се превърне в клуб със специално афтър парти.

За пете си дни, Sofia Fashion Week затвърди твърдението, че е най-актуалното модно събитие в България, с най-популярните водещи - плеймейтката Бояна Генова, адреналинката Камелия Аврамова, топ-водещия и журналист Теодор Тодоров, Деси Цонева - журналист и водеща, певицата Боряна Баташова и Атанас Михайлов.