Деси Цонева би шута на приятеля си Георги Джамов, въпреки че двамата бяха обявили годеж и през лятото се очакваше сватбата им, твърди "Таблоид".

„Да, вярно е, разделихме се. Истината е, че го изоставих, просто ми писна“, призна красавицата.

Раздялата между дъщерята на тв легендата Димитър Цонев и брата на боса от ВИС Димитър Джамов идва само броени седмици преди планираното венчило. Деси и Жоро обмисляха да вдигнат сватба това лято на морето.

Деси и Жоро обмисляха да вдигнат сватба това лято на морето, според които ресторантьорът не е добра партия за момиче от нейния сой. Зимата плъзна слух, че двамата с Жоро смятали да си кажат заветното „да“ през март на ски пистата в Банско.

„Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата“, разказа по-късно пред медиите дъщерята на телевизионера Димитър Цонев, който си отиде след тежък инсулт на 23 август 2016 г. С Георги Джамов изкараха заедно по-малко от две години, макар че официално признаха за връзката си след престоя на водещата в къщата на Големия брат през ноември 2016.

Преди края на любовната идилия двамата живееха заедно с двете им деца от предишни връзки. Според близки до изкусителката финалният препъникамък за връзката им станала публично лъсналата тайна, че две петилетки назад във времето любимият й Жоро се въргалял в спалнята с нейната леля – Теодора.

Сестрата на Митко Цонев наистина е била гадже на Георги Джамов, но и тази връзка на бизнесмена от Септември с дама от известната фамилия пропаднала. След като скъсали, Теодора се омъжила и със съпруга си заминала да живее в Италия, където днес отглежда двете си деца – момиче и момче.