Не цепи басма никому Деси Цонева! Пореден скандал завъртя щерката на тв легендата Митко Цонев, като причина за всичко е влечението й към по-зрели мъже. Според някои фенки на Деси Цонева хич не й отива да е с Явор Стефанов, който е близо 20 години по-възрастен от нея. След няколко онлайн грубости и нападки Деси Цонева грабна метлата и изтри обидните за нея коментари. "Защо Вие триете нашите коментари?", питат я засегнатите от цензурата.

"Защото това си е моят профил и селянки не желая да ми пишат глупости!", отговаря в типичния си стил Деси Цонева. "Благодаря Ви за комплимента. Щото ние, селянките, се омъжваме за по-млади. Хубав ден на Вас", отвръщат й. Но Деси Цонева не е приключила, тя хвърля бомбата: "От 16-годишна не съм имала гадже, което да не е с поне 15 години над мен. Дръжте си ги младите, на мен нито ми харесват, нито ме възбуждат. И както не един път съм казвала: "А сега, обратно в панелката!"

Десито и издателят Явор Стефанов, който е разведен, се запознават преди три години на "гръцко море". Тя попада в нетипичната компания по молба на майка си Мариана Цонева, която я кани да летува в южната ни съседка с Янчо-младши (сина й от първия брак). И се случва като в приказките - любов от пръв поглед, дълги разговори за живота и Вселената, а от година вече официално семейство.
Сгодяват се на втората си годишнина в любимия град на Деси Цонева - Флоренция, където в хотелската стая издателят й пада на коляно и я моли за ръката й.

"Естествено, че приех веднага. Какво по-хубаво от това!", споделя Деси. Подписват в скромна отбрана компания, кумове са им шеф Иван Манчев и една от най-близките приятелки на Цонева. Преди няколко години Деси Цонева имаше връзка също с по-възрастен мъж, но отношенията им пропаднаха с гръм и трясък, когато Деси сама разбра, че той е с нея заради заможната й фамилия, и дори се оплака, че му плащала наема на квартира в София.

източник:България днес
По-рано Деси имаше връзка и със зрял и заможен чужденец, но най-известни бяха отношенията й с бившия съпруг Янчо Таков.