Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев – Деси, обърна монетата и заби нож в гърба на приятелката си Жана Бергендорф.

Словесната атака бе провокирана от „тайната мисия” на певицата да бъде „бос на Къщата” във ВИП Брадър.

Двете не веднъж споделиха пред съквартирантите във „ВИП Брадър”, че са приятелки и често са излизали заедно извън Къщата. Двете дори делят едно легло във формата.



Всичко звучеше добре до момента, в който Деси изригна срещу Жана: „Тя е най-голямата лицемерка на света. Тя е безпардонна и невъзпитана. Всичко в нея е фалшиво – дори реве на сила. Тя е най-големият егоист на света”. Цонева сподели още, че Жана е най-голямото й разочарование.



Скандалът обаче набра сила, когато Алекс, Деси и Глория нищеха „мистерията” – от бълха ли е нахапан певецът. Това провокира Жана, която спеше да изригне срещу тях. „Айде, два часа ти стигат”, заяви Алек Сандър. „Еб*ти тъпата овца. Да ти е*а майката”, изригна певицата, но не стана ясно дали обидите са по адрес на певеца или на Деси Цонева.



Певицата се оправда, че не е псувала съквартирантите, а „майката на бълхите”. Тя съзря заговор срещу себе си от страна на Глория и Деси. Ако до вчера бях пукащата балони, то явно от днес съм бълхарник”, проплака Бергендорф.