Новият телевизионен сезон през септември ще бъде по-различен и за "На кафе". Коронната водеща на предаването Гала стартира с обновена концепция на сутрешно-обедното си предаване, а сред новите попълнения в екипа му е Деси Цонева, научи HotNews от свои източници.

Промененият формат на токшоуто ще включва предимно звездни интервюта и репортажи, като именно поради тази причина дъщерята на покойния Митко Цонев се вписва идеално като кадър на продукцията на Нова телевизия. Атрактивната брюнетка вече е тръгнала на лов за репортажи по светски събития. В личния си профил във Фейсбук обаче все още не е обявила новината. Вчера Цонева не спираше да публикува спомени за баща си, тъй като се навършват две години от кончината му.

Все още обаче не е ясно дали тв иконата Гала ще продължи да оглавява "На кафе", тъй като в медийните среди се носи слуха, че на есен телевизионерката ще има своя заместничка. От медията все още мълчат по този въпрос и не издават подробности.

Говори се също, че брадърката Зейнеб Манджурова също няма да осъмне в новия сезон, както и половинката на Гала - Стефан.