Деси Цонева и годеникът ѝ Георги Джамов предпочели да си подарят предсватбено пътешествие вместо меден месец, научи HotArena.

Щерката на Митко Цонев и половинката ѝ прекарали повече от седмица в екзотиката на Хаити. Говори се, че специално заради нея Георги наел двуетажна частна вила със собствен открит басейн, намираща се на брега на Карибско море. 

Журналистката прекарвала по-голямата част от времето край басейна, където от сутрин до вечер се плацикала по монокини. Цонева е известна с фриволното си поведение, а годеникът ѝ нямал нищо против тя да плажува без горнище на бански, защото нямало кой да я наблюдава.

Влюбените не изневерили и на традицията да се впуснат в нощния живот на острова и почти всяка вечер посещавали някой от местните клубове.

Близки до двойката разкриват, че всъщност Георги и Десислава вече правели опити за бебе и много искали тя да забременее точно на екзотичния курорт. Освен планове за общ наследник двамата вече планирали и сватбеното им тържество. Деси по всяка вероятност щяла да каже „да“ на своя годеник през идното лято.



„Исках да се оженим през март, защото си мечтаех церемонията да е на някоя от ски пистите в Банско, но ме посъветваха да не го правя толкова скоро след смъртта на татко“, казва дъщерята на легендата на БНТ Димитър Цонев. Тя все още скърбяла за него, а най-много я боляло, че той нямало да я отведе втори път до олтара.

Деси бе омъжена за Янчо Таков-младши, от когото има син. Бъдещият й съпруг Георги също може да се похвали с разтрогнат брак и две дъщери – на 9 и на 24 години.

Бъдещите младоженци живеели в апартамента на ресторантьора Георги заедно с децата му, които приемали мащехата си добре. Те дори изявили желание да бъдат шаферки на лятната им сватба. Цонева вече била решила и каква ще е булчинската ѝ рокля – къса, в цвят шампанско, в комбинация с дълъг воал, пише "Ретро"