Тв водещата Деси Цонева е преминала в лагера на обвързаните, стана ясно от серия романтични кадри във Facebook.

Новата й муза се нарича Зак Коен, а светският му дебют на родна земя е бил на венчавка на плажа „Оазис” миналия уикенд. „Ветровита сватба”, написа Деси под кадър, в който целува облечения в строг костюм брюнет. Не закъсняха и шокираните коментари на приятелите й, които предположиха, че се е разходила до олтара тайно за втори път. „Сватбата не е наша!”, побърза да уточни с усмивка щерката на Митко Цонев, пише ''Монитор''.

Тя е решена да държи Зак далеч от медийното внимание, но за отношенията с бившия си съпруг Янчо Таков-младши е значително по-словоохотлива. ”Не желая да общувам с него или с когото и да било от семейството му. Вече не спорим за нищо, защото нямам взаимоотношения с тези хора. Синът ни живее само с мен и не вижда баща си. Ако го види, ще е максимум за два-три часа месечно. А и той самият вече не изявява желание, което устройва всички ни”, сподели в интервю за Story Цонева.



Междувременно стана ясно, че дизайнер ще е най-новото амплоа, в което ще се подвизава Деси Цонева през есента. През изминалия месец тя представи серия плажни рокли от бранда си Peperoncino в един от най-оборотните нощни клубове в Сен Тропе. „Става въпрос по-скоро за хоби с леки бизнес елементи. Колекциите ще са с малко, но с ексклузивни модели. Ще се шият по поръчка. Всичко се прави на ръка и качеството е високо. Дрехите се раждат в главата ми, скицирам ги на шивачката и тя ги крои и изработва”, сподели Деси.