Деси Слава най-сетне призна за връзката си с 19-годишния младежки олимпийски шампион по бокс Благой Найденов. Певицата се появи заедно с младото си гадже на 37-ия си рожден ден и двамата не криха интимните си отношения.

Фолк дивата официално представи Благой Найденов, по-известен като Малката Кобра, на най-близките си, сред които бяха Галена, Цветелина Янева, Константин, Джордан и Коста Марков.

Звездната група спретна шумно парти в столична дискотека в центъра на Студентски град, пише „Всеки ден“.

Като изненада приятелите и любимият на Деси й подариха огромна торта във формата на „Миньон“ – любим анимационен герой на певицата, с когото тя обича да се оприличава.

Какъв е бил обаче личният подарък на Благо за новата му благоверна, двамата скриха от широката публика. Според запознати двамата вече са заминали на романтична ваканция далеч от погледите на светските клюкари у нас.

Клюката мълви, че Малката Кобра постоянно следвал възлюбената си като кученце и не давал и косъм да падне от главата й. Той се чувствал поласкан, че е избран от толкова важна жена.

*Двамата влюбени на Св. Валентин

„Деси Слава е много безскрупулна. Все пак навърши 37 години. Държи се като тийнейджърка, а това, че новият й е приблизително на годините на сина й, минава всички граници. Откакто Зарко я заряза, тя съвсем се чална. Ще разбие сърцето на момчето, а на него му личи, че е много влюбен“, коментират посетители на чалготеката.

*Благой

Според запознати Деси Слава е започнала да флиртува с младия Благой още по време на връзката си със Зарко. Именно това била основната причина младия ММА боец да я напусне. Самата певица твърди, че половинката й я зарязал за това, че се е върнала в „Пайнер“, което е, меко казано, несериозно.

Припомняме, че наскоро излезе информация, че Деси и Благой се молят за бебе. Свидетели разказват, че често посещавали манастира да се молят пред иконата на Свети Мина, който е покровител на семейството, самотните жени, сираците, жените, които не могат да заченат, пише Шоу. (). Самият Благой пък публикува снимка от посещението си в манастира в личната си страница във Фейсбук.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук